سفارش تبلیغ
صبا ویژن
تعداد کل بازدید : 15063

بازدید امروز : 6

بازدید دیروز : 0

ما کجا ؟! آقا کجا ؟!

[ خانه | ایمیل |شناسنامه | مدیریت ]

درباره خودم

ما کجا ؟!  آقا کجا ؟!
م.مومن
عاشق ولایت و انسانهای ولایی

پیوندهای روزانه

لینک به لوگوی من

ما کجا ؟!  آقا کجا ؟!

بایگانی

تابستان 1387
بهار 1387
زمستان 1386

اشتراک

 

هر که به حکمت شناخته شود . چشمها او را به دیده وقار و شکوه بنگرند . [امام علی علیه السلام]

یکی از شگردهای شیطان

نویسنده:م.مومن::: سه شنبه 86/12/28::: ساعت 1:37 عصر

         هوشیار باشیم که شیطان از شگردهای گوناگون در آدمیان نفوذ می کند ؛

        گاهی است که  با دین و مذهبی جعلی ، ما را از دین و مذهب نابمان دور می سازد و گاهی با سنگین جلوه دادن امور مربوط به دین ، ما را از نزدیک شدن به آنها باز می دارد.

        از قدیم گفته اند: "سنگ بزرگ علامت نزدن است."

متأسفانه خود ما نبز نا خودآگاه به این وسوسه دامن زده یا می زنیم و گاه دچار آن می شویم !

         به عنوان مثال پیرامون قرآن ؛ برخی آنقدر اغراق آمیز از دور بودن فهم انسان ! از درک معانی متعالیه آن دم می زنند که آن را در طاقچه های منزل و حتی در بالاترین  و دور دست ترین طبقات کتابخانه اشان جای می دهند ! تا مبادا قرآن در مبادی و مجاری زندگی اشان جاری و ساری شود !

        غافل از آنکه خداوند قرآن را نازل کرد( و بلا تشبیه بسان یک استاد که چون سر و کارش با کودکی فتاد، بناچار زبان کودکی با وی گشاد ؛ او نیز ) آن را که اصلش در لوح محفوظ می باشد ، در شب قدر به صورت قرآن یعنی خواندنی در حد فهم تمام آدمیان پایین می آورد تا همگان ، آن کتاب خواندنی را بخوانند و بواقع آدم و بهتر بگویم انسان شوند.

        در این میان کلام رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز از این آسیب در امان نیست و بجز عده ای قلیل ، دیگران در حد تعارفات مشمئزکننده با بیانات گهر بار ایشان که بر گرفته از آیات و روایات است ، برخورد می کنند و رهنمودهای ایشان را با لطایف الحیل به فراموشی عامدانه می سپارند و سخن از دور بودن جایگاه افراد از فهم ودرک منویات ایشان می زنند تا مبادا سخن از بازخوانی سخنان آن عزیز دل و در واقع عمل به آنها فراهم آید !

        امید که در سال جدید به بازخوانی آن کلام و عمل بدان موفق گردیم. انشاءالله

 با آرزوی سالی همراه با احسن الحال؛

والسلام علی عبادالله الصالحین



مهمترین مسأله در انتخابات مجلس هشتم؛حضور گسترده­ی مردم

نویسنده:م.مومن::: پنج شنبه 86/12/23::: ساعت 1:58 صبح

انتخابات مجلس هشتم از منظر حضرت آیت الله خامنه ای :

شرکت و حضور در انتخابات براى مردم، هم یک فریضه‏ى سیاسى است، هم یک فریضه‏ى دینى است...

آحاد مردم با هوشیاری،تحقیق و مراجعه به افراد خبره،مطلع و مطمئن نمایندگانی متدین؛امین؛طرفدار عدالت؛مخالف با فساد؛طرفدار محرومان؛ پایبند به خط امام(ره) و طرفدار ارزشها و مبانی اسلامی به مجلس بفرستند و به کسانی رأی دهند که با افکار و اهداف دشمنان دارای مرزبندی روشن و مشخص هستند.


مهمترین ارزشهای انقلاب :

عدالت اجتماعی؛مبارزه با فساد؛مردم سالاری دینی؛تحمیل نکردن آرای فردی، حزبی، دولتی و غیره به ملت و آزادی انتخاب مردم در چارچوب مقررات اسلامی؛از جمله­ی ارزشها و مبانی انقلاب


برخی شاخصه های نماینده‏ى صالح

نماینده‏ى صالح آن کسى است که پایبندى او به اسلام باشد، پایبندى او به عدالت باشد، پایبندى او به منافع ملى باشد، مرز او با دشمن مرز مشخصى باشد. اگر این نشد، آن نماینده، نماینده‏ى خوبى نخواهد بود؛ نماینده‏ى ملت در واقع نخواهد بود. خوشبختانه در کشور ما مجموعه‏هاى سیاسى‏اى که هستند، نسبت به مبانى اسلام و انقلاب تقریباً همه، بجز یک اقلیت کوچکى، متفق‏القولند؛ منتها مرزها را باید روشن کرد. بعضى، از دشمن رودربایستى دارند؛ بعضى، ملاحظه‏ى دشمن را میکنند. ملاحظه‏ى ملت را باید کرد، ملاحظه‏ى خدا را باید کرد، نه ملاحظه‏ى دشمن را. دشمن، دشمن است؛ هرچه ملاحظه کنى، هر چه عقب بنشینى، او جلو مى‏آید. اگر خاکریز شما در مقابل دشمن خاکریز مستحکمى نباشد، او نفوذ میکند. دشمنان این را میخواهند. یکى از شاخصها همین است. مردم در هر جاى کشور هستند، به این شاخص توجه کنند



ابعادی گوناگون از شخصیت معلم گونه آقا ؛ اغتنام فرصت خدمت به مردم

نویسنده:م.مومن::: یکشنبه 86/12/12::: ساعت 5:57 عصر

 بیدار نگاه داشتن ملت و مسوؤلان اجرایی نسبت به اغتنام فرصت خدمت به مردم

با سلام و آرزوی توفیق ؛

    از امروز به  ابعادی گوناگون از شخصیت معلم گونه ی آقا در بیدار نگاه داشتن ملت و مسوؤلان اجرایی نسبت به اغتنام فرصت (آن هم حدود17سال پیش در زمان ریاست جمهوری آقای رفسنجانی)  اشاره می کنم که فعلا فرازهایی از بیانات آن عزیز دل، در جمع مسؤولان‌ و کارگزاران‌ نظام‌ جمهوری ‌اسلامی ‌ایران‌ در مورخ 23/5/1370 را به شما هدیه می کنم:

بخش اول

-... بنده کوچکتر از آن هستم که بخواهم به کسى نصیحت و موعظه بکنم. خود من بیش از دیگران به موعظه و نصیحت احتیاج دارم؛ ولى دستور قرآن است که باید یکدیگر را به حق و صبر و پایدارى در راه حق توصیه کنیم. نفس انسان، سرکش و فراموشکار است و تذکر دم‌به‌دم لازم دارد. به قدر احساس وظیفه، مطالبى را فکر مى‌کنم که باید عرض بکنم؛ خود من هم مخاطب به همین مطالب هستم.

-... درسى که قرآن در باب جنگ اُحد به ما داد، درس بزرگى است و متعلق به همیشه است.

 طبق روایات، پیامبر فرموده بود: «لا تبرحوا هذا المکان فانا لا نزال غالبین ما ثبتّم فى مکانکم» تا وقتى ایستاده‌اید، شما پیروزید. وقتى که مشکل پیدا شد و میل به مال دنیا و غفلت از وظیفه و چشم ‌وهمچشمى در تکالب بر حطام دنیوى، بر احساس وظیفه و وجدان درونى و دینى فایق آمد، قضیه بعکس شد: «حتّى اذا فشلتم»؛اول سست شدید، «و تنازعتم فى الامر» ؛ به درگیرى میان خودتان پرداختید، «و عصیتم»؛ پُستتان را ترک کردید و آن ‌جایى که به شما گفته بودند باشید و نگهبانى بدهید، محل را رها کردید؛ در نتیجه قضیه بعکس شد. «ذلک بانّ اللَّه لم یک مغیّرا نعمة انعمها على قوم حتّى یغیّروا ما بانفسهم». این، یک قانون است؛ مثل قانون جاذبه، مثل قوانین دیگر طبیعى و تاریخى...

خدا نعمت را برنمى‌گرداند؛ ما هستیم که با رفتار خودمان، با عقبگرد خودمان، با سوء تدبیر خودمان درباره‌ى امور خویش، نعمت را برمى‌گردانیم.

- برادران! غفلت نکنیم. بزرگترین عذاب خدا بر یک ملت این است که آن ملت غافل بشوند. بدترین درد براى یک جامعه، غفلت آن جامعه است؛ از خدا غافل نشویم.

  

باید نظام را، نظام دینى و ارزشى نگهداشت

-امروز کوچکترین ناکامى براى ملت ما، پنجاه سال یا بیشتر نهضت بیدارى اسلام را به عقب خواهد انداخت.

باید نظام را، نظام دینى و ارزشى نگهداشت ؛ کارهاى شخصى خلاف ما یا دیگر مسلمانان را به حساب اسلام گذاشتند، براى این‌که ما سراسیمه بشویم، جانمان به لبمان برسد و بگوییم که نه، ما دینى نیستیم، ما هم نظامى مثل بقیه‌ى نظامهاى دنیا هستیم! آنها قصدشان همین است. اگر به زبان هم نگویید، اما عملتان عمل یک نظام غیر ارزشى و دنیایى باشد، آنها به هدف خودشان رسیده‌اند، و آن شکست ماست. هدف آنها این است که این جبهه شکست بخورد.

 

 برادران! نظام را باید برپایه‌ى تقوا حفظ کرد؛ راه تقوا هم ذکر خداست.

-این جبهه، فقط با تقوا پیش خواهد رفت. این نظام، جز با رعایت تقوا و طهارت و پاکى و محاسبه‌ى دقیق و صحیح و حسابرسىِ هرکدامِ ما از خودش - «حاسبوا انفسکم»- پیش نخواهد رفت... باید خدا و مرگ و سؤال الهى و محاسبه‌ى الهى را از یاد نبریم. اگر سروکار ما به یک بازجوى بشرِ ضعیفِ کم‌اطلاع بیفتد، یا احتمال بدهیم که خواهد افتاد، حواسمان را جمع مى‌کنیم. آن وقتى که از کار خسته مى‌شوید، آن وقتى که احساس مى‌کنید چه لزومى دارد کار را دنبال بکنم، آن وقتى که پاى یک رفاقت در میان مى‌آید، آن وقتى که پاى یک افزون‌طلبى و خودخواهى و شخصى‌اندیشى در میان مى‌آید، آن وقتى که پاى یک قضاوت باطل نسبت به برادر مسلمان در میان مى‌آید، آن‌جا به یاد این آیه بیفتید: «مال هذا الکتاب لایغادر صغیرة و لا کبیرة الّا احصیها»...

-آقایان وزرا، آقایان نمایندگان، آقایان مدیران گوناگون کشور، مسؤولان قضایى کشور، خودشان را بى‌نیاز از دعا و نافله و ذکر و توجه و توسل و گریه و انابه به پروردگار ندانند؛

در شبانه‌روز، یک ساعت را براى خودتان و خداى خودتان قرار بدهید؛ از کارها و اشتغالات گوناگون، خودتان را بیرون بکشید؛ با خدا و با اولیاى خدا و با ولىّ‌عصر (عجلّ‌اللَّه‌ تعالى ‌فرجه و ارواحنا فداه) مأنوس بشوید؛ با قرآن مأنوس باشید و در آن تدبر بکنید.

 

بنده هم بایستى مورد همین موعظه‌ها قرار بگیرم

-من بیشتر از شما محتاجم که کسى این حرفها را به من بزند. بنده هم بایستى مورد همین موعظه‌ها قرار بگیرم؛ همه‌مان محتاجیم. این‌طورى مى‌توان این بار سنگین و این امانت استثنایى الهى را که در طول این چندین قرن بعد از صدر اسلام، خداى متعال آن را بر دوش احدى نگذاشت که بر دوش شما گذاشت، به سرمنزل رساند؛ والّا روسیاهى دنیا و آخرت است.

-ما باید همدیگر را وصیت کنیم. من چند سرفصل را در نظر گرفته‌ام که عرض بکنم؛ بنا هم داشتم و دارم که صحبت طولانى نشود. وانگهى، شما خودتان همه اهل فنید؛ اشاره‌یى شما را کافى است.



یا لیتنی کنت معک

نویسنده:م.مومن::: یکشنبه 86/12/12::: ساعت 1:35 عصر
اگر ما همگی،آقا و ممشای او را باز شناسیم  و در عمل،نه در شعار،همراه او گردیم،آنگاه می توانیم ادعا کنیم که از منتظران ظهور حضرت بقیة الله الاعظم ( روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء) هستیم! زیرا حضرتش(عج) چون جد بزرگوارش،امام حسین(ع)، نحوه ی تعامل ما با نماینده  و سفیرش را به دقت تحت نظر دارند .

آقا و ممشای او؛در عمل،نه در شعار!

نویسنده:م.مومن::: شنبه 86/12/11::: ساعت 2:20 عصر

سلام؛

براستی چقدر آقا،منظورم رهبر معظم انقلاب اسلامی را می شناسیم؟

تا چه اندازه روش و منش او را رصد کرده ایم ؟

و پرسش آخر این که آیا حداقل شخصیت وی را در بیاناتش جستجو نموده ایم؟

یقین بدانیم اگر آقا و ممشای او را باز شناسیم  و در عمل،نه در شعار،همره ایشان گردیم،آنگاه می توانیم ادعا کنیم که از منتظران ظهور حضرت بقیة الله الاعظم (روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء) هستیم! 

وبلا گ حاضر، برای ارائه رهنمودهای آن عزیز دل به  منتظران واقعی ظهور مصلح جهان،امام مهدی موعود(عج)،طراحی و عرضه شده است؛

در انتظار پیشنهادهای ارزنده اتان؛

دوست و یاورتان ؛

م.مومن 



لیست کل یادداشت های این وبلاگ

«ریگی» به کفش آمریکا و انگلیس! (خبر ویژه)
انقلاب اسلامی ایران یعنی؛
پنجاه و هفتی ها!
غدیر بر غدیرباوران و غدیریاوران مبارک!
از علی آموز اخلاص عمل!
[عناوین آرشیوشده]


[ خانه | ایمیل |شناسنامه | مدیریت ]

©template designed by: www.persianblog.com